fbpx

Samenwerken? Op zoek naar hobby-fotograaf en/of illustrator voor blog

Voor Simpel Duurzaam probeer ik altijd interessante foto’s te maken en zo min mogelijk stockfoto’s te maken. Ik vind het leuk als de foto op zichzelf al aantrekkelijk is. Ik ben bijvoorbeeld dol op de foto’s die het Volkskrant Magazine gebruikt. Hetzelfde geldt voor illustraties: of het nou een cartoon is, een visualisatie of een grafiek, ik ben dol op mooie afbeeldingen die de blog extra tot leven doen komen.

Interesse om foto’s of illustraties voor de blog te maken?

Heb jij interesse om eenmalig, zo nu en dan of voor langere tijd foto’s of illustraties voor mijn blog te maken? Dan kom ik graag met je in contact! Op dit moment kan ik er geen vergoeding tegenover zetten (omdat ik geen inkomen heb van mijn blog), maar ik vind het wel heel leuk om iets voor je inspanning terug te doen. Daar komen we vast uit!

Neem contact met me op via het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.