fbpx

Samenwerken? Op zoek naar hobby-fotograaf en/of illustrator voor blog

Voor Simpel Duurzaam probeer ik altijd interessante foto’s te maken en zo min mogelijk stockfoto’s te maken. Ik vind het leuk als de foto op zichzelf al aantrekkelijk is. Ik ben bijvoorbeeld dol op de foto’s die het Volkskrant Magazine gebruikt. Hetzelfde geldt voor illustraties: of het nou een cartoon is, een visualisatie of een grafiek, ik ben dol op mooie afbeeldingen die de blog extra tot leven doen komen.

Interesse om foto’s of illustraties voor de blog te maken?

Heb jij interesse om eenmalig, zo nu en dan of voor langere tijd foto’s of illustraties voor mijn blog te maken? Dan kom ik graag met je in contact! Op dit moment kan ik er geen vergoeding tegenover zetten (omdat ik geen inkomen heb van mijn blog), maar ik vind het wel heel leuk om iets voor je inspanning terug te doen. Daar komen we vast uit!

Neem contact met me op via het contactformulier.

One thought on “Samenwerken? Op zoek naar hobby-fotograaf en/of illustrator voor blog

 • Reply Raoul Sarfaty augustus 14, 2023 at 1:24 pm

  Hey Robin,

  Even in het kort: Ik ben een antropoloog en videomaker en wilde wat meer experimentele en persoonlijke video’s maken. Daarbij heb ik mijn eigen zoektocht naar een huishoudelijk stroomverbruik aangegrepen als onderwerp.

  Het resultaat is een video én poster waarin ik de kijker op een (hopelijk leerzame en luchtige manier) meeneem in mijn zoektocht.

  De video is zo goed als af en aangezien het zo goed aansluit bij duurzaamheid zonder bullshit, wilde ik vragen of het je leuk lijkt dit materiaal te gebruiken. Aangezien je op zoek bent naar foto’s of illustraties mag je ook de poster gebruiken! De link naar de video heb ik bij website opgegeven. De poster stuur ik je graag per mail als het je wat lijkt.

  Mijn Youtube kanaal is heel klein, dus ik zou het echt leuk vinden als dit op de één of andere manier van toegevoegde waarde kan zijn voor je blog en de weg naar een groene toekomst!

  Tot horens en groet,

  Raoul Sarfaty

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.